Workshop Freediving

Freediven is kort gezegd op één ademteug zo lang of diep mogelijk onderwater zijn. Het wordt als sport steeds populairder om verschillende redenen. Het gevoel van vrijheid, de rust, ontspanning en de uitdaging van het freediven trekt steeds meer mensen aan. Op donderdag 5 mei 2015 organiseert de zwembadcommissie een workshop Freediving. En die wordt gegeven door niemand minder dan freedive-instructeur en meervoudig kampioen Nanja van den Broek.

De workshop

Tijdens de workshop zal je kennismaken met alle facetten van het freediven: de veiligheid, de verschillende disciplines en natuurlijk tal van tips-and-tricks. De workshop bestaat zowel uit een theoretisch als praktijkgedeelte. De workshop begint op 5 maart a.s. om 19:30 uur in Zwembad de Schelp.

Nederlandse records

Nanja is niet de minste in freedive-land. Zo ging zij als derde vrouw ter wereld naar 100 meter diepte op één ademteug. Daarmee is ze gelijk Nederlands recordhouder. Ook staan diverse andere records achter haar naam.

Geef je op tijd op!

Aan de workshop kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Opgeven voor de workshop doe je voor 15 februari 2015. Voor de workshop wordt een eigen bijdrage gevraagd van €10,-. Deze dien je eveneens voor 15 februari 2015 te betalen. Via de bankrekening van Passion4Diving, of contant aan Koos. Geef je dus nu op als je deze kans niet aan je voorbij wil laten gaan!