Foto/ film wedstrijd P4D: 10-12-2015

Fotowedstrijd
 De categorieën:

  • 1ste Categorie: Een model foto.
  • 2de Categorie: Creatief met tegenlicht.
  • 3de Categorie: Een onderwaterfilm.

Maximaal  1 foto/film per categorie.

 De uiterste Inleverdatum is 29 november 2015 om 17.00 uur.

 De vakjury heeft dan ruim de tijd om de foto’s  en  filmpjes te beoordelen. De foto’s en filmpjes mogen alleen in 2015 gemaakt zijn en voorzien zijn van jullie naam en categorie.

De filmpjes mogen de tijdslimiet van 3 minuten niet overschrijden!  Foto’s moeten onderwater zijn gemaakt op locaties naar keuze. Mailen op groot formaat naar: ytijmes@home.nl .Of gratis versturen via We Transfer.  Op 10 december zullen alle ingeleverde foto’s  opgehangen worden zodat er weer met briefjes gestemd kan worden. Na afloop kan iedereen zijn foto dan meenemen. De bekendmaking van de publiekswinnaar en van onze jury is op 10 december 2015. Aanvang 19:30 uur.

Tevens willen we op 7 juni 2015 tijdens de aardbeienduik een dag wedstrijd houden. De uitslag hiervan zal ook op 10 december zijn. De memorykaarten zullen deze dag ingelezen worden. Je foto’s mag je hierna nog uitzoeken en bewerken. Inleverdatum hiervan volgt nog.

namens de fotocommissie:

Rien, Ugo en Yvonne.