3e Nieuws brief 2017

Beste donateurs van Passion4Diving

Hier is de 3e nieuwsbrief van 2017 een aantal van jullie hebben er al een mooie vakantie opzitten en sommigen zijn af aan het tellen wanneer ze kunnen vertrekken, en als je niet op vakantie ging kon je in de zomervakantie inhaken bij de gezellige P4D clubduiken. De clubduiken met de Tertius waren zeer geslaagd we hadden mooi weer en hebben gedoken bij Ouddorp-Tempel en Preekhil-De Val in de Grevelingen.

We starten het P4D zwembadseizoen 2017/ 2018 weer op donderdagavond 21 September. Er zal voor deze zwembad avonden weer een afwisselend programma worden samengesteld en mocht je een leuke training willen geven schroom niet en meld je bij de zwembad commissie: John Landa en Marco Pfister Let wel dat er voor sommige zwembadactiviteiten aangemeld dient te worden, vanaf 6 aanmeldingen gaat de activiteit door.

Van 22 t/m 25 September is het Jubileum Zeelandweekend. Degenen die hiervoor hebben aangemeld hebben de nodige informatie gekregen van Ad en Anja.

Voor de club fotowedstrijd kun je je foto’s en film inleveren tot 1 November via de mail naar Ronald Faber en John Landa.

We zijn nu ook een lijst aan het samenstellen met telefoonnummers wie te bellen in geval van nood. Heb je dit nog niet doorgegeven doe dit dan alsnog via de mail.

Op zondag 3 September heeft Yvonne speciaal voor Dicky haar jubileum bij P4D een verrassings Dames duikdag georganiseerd, traditiegetrouw met allerhande meegebracht hapjes. Natuurlijk werd er ook gedoken.

Tot slot, we gaan weer een sportief zwembadseizoen tegemoet met leuke spannende en misschien verrassende activiteiten ook zijn er nog clubduiken op de agenda waarbij je mee kunt duiken. Tot in het zwembad of aan de waterkant.